la heladería: update

Last month, the office submitted a proposal for an ice cream shop concept:

Unfortunately, our prospective client decided not to move forward with the project. Although the company claimed to be interested in an architecturally striking, vibrant, and adventurous space, they found our proposal to be too architectural. (?!) Furthermore, they were disturbed by our use of floor and wall tiles. (Apparently, tiles of any kind—large or small, neutral or colorful—call to mind bathroom interiors. I see where they were coming from, but I think we could have negotiated on that part of the concept.) Oh well—on to the next!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s